Software voor de Duivensport

 

Gebruikers aan het woord

Het is niet moeilijk om gouden bergen te beloven. Ze ook waar maken is een ander verhaal. Lees de meningen en ervaringen van gebruikers van Rekenaar en oordeel zelf.

 

Gedurende de seizoenen 2002, 2003 en 2004 heeft de Z.L.U. haar Nationale uitslagen gemaakt met ZLU-Rekenaar van Venira. Wij zijn uiterst tevreden over het aan onze en internationale eisen aangepaste programma. Alle inkorflokalen, op een enkele na, zijn voorzien van deze software. De ZLU heeft geïnvesteerd in deze software en heeft een juiste keuze gemaakt. De reacties van de ZLU centrumleiders in geheel Nederland zijn dan ook zeer positief. Venira Rekenaar is zeer zeker aan te bevelen en wij hopen dan ook dat wij nog jaren van de diensten van Venira gebruik kunnen maken.
De ZLU dankt alle centrumleiders en gebruikers van ZLU-Rekenaar voor hun positieve inbreng - hun inbreng was een grote hulp naar de verdere automatisering in onze organisatie - maar onze dank gaat vooral uit naar Venira voor de perfecte samenwerking in de afgelopen jaren.

Henny Dekker, Voormalig Administratief Secretaris Zuid Limburgse Unie

 

Als je elke dag beroepsmatig te doen hebt met heel veel uiteenlopende soorten software valt je op dat de kwaliteit van dat soort software in schril contrast staat met hetgeen er te koop is in duivenland. Een paar jaar geleden mondjesmaat, tegenwoordig wordt je doodgegooid met allerlei stamboomprogramma's, rekenprogramma's, verenigingssoftware en wat dies meer zij. En wat doen de meesten: omdat ze er toch niet zo'n zicht op hebben? Het goedkoopste aanschaffen wat de markt te bieden heeft. Waar men niet aan denkt is dat goedkoop meestal duurkoop is. En dat alles wat onder de categorie 'goedbedoelde rotzooi, gemaakt door amateurs' valt ook een bron van ergernis is. Het hele jaar door. Programma's die 'eruit klappen', tussentijdse aanpassingen die niet gedaan worden, geen fatsoenlijke helpdesk enz. Plus de conflicten in de vereniging als gegevens verloren raken, kampioenschappen niet blijken te kloppen enz. enz.
Wat dat betreft is Rekenaar een verademing. Deugdelijk programmeerwerk dat doet wat het doen moet. Aanpassingen die binnen enkele dagen te downloaden zijn van de website. Een landelijk pakket dat via nauw overleg in het automatiseringsoverleg ook 'up-to-date' gehouden wordt. Wij werken er al jaren mee en ik heb het aanbevolen aan en in andere verenigingen (zonder computerfreaks) die er ook mee uit de voeten kunnen. En het leuke is; dit programma kun je eerst enkele maanden gebruiken alvorens je gaat betalen. Je weet dus wat je koopt. Dat biedt geen enkele andere firma in de duivensport. Wat mij betreft kan heel duivenminnend Nederland er met een gerust hart mee aan de slag. Dit programma is professioneel gemaakt en daarmee een verrijking voor een markt die vergeven is van goedbedoeld amateur-programmeerwerk.

Drs. H.C. Mulders, PDV De Eendracht - Hulsberg (Mega, Unikon en Atis)

 

Ik wil graag even mijn complimenten maken over Rekenaar en over de service die erbij verleend wordt. In 2002 zijn wij via de ZLU in aanraking gekomen met Rekenaar en in 2003 zijn wij de overnachtfondvluchten van onze Fondclub en alle vluchten van ons samenspel (Zaanse Concours Commissie) gaan uitrekenen met Rekenaar en dit naar onze volle tevredenheid. Als we ergens niet uit kwamen was meestal een mailtje of een telefoontje al genoeg om het op te lossen. En als er iets was wat niet mogelijk was, was dat meestal in de volgende versie opgelost. De zeer snelle en professionele service is iets wat ik bij andere leveranciers of rekenaars miste! Het inlezen van de elektronische klokken en UDP-bestanden van andere verenigingen en Nationale inkorfcentra gaat zeer snel en simpel! Al met al zijn wij zeer tevreden en hopen dat we nog jaren van Rekenaar kunnen gebruik maken en ook van de zeer vakkundige helpdesk.

André van den Herik, N.I.C. & P.V. 1264 Zaanstreek-Noord - Wormerveer (alle systemen)

 

Hartelijk dank voor de uitslagen en kampioenschappen van Fondvrienden Noord-Limburg. Wij zijn uitermate tevreden over de correcte en vlotte verzorging!

Jo Minten, Secretaris/Penningmeester Fondvrienden Noord-Limburg

 

Het duivenseizoen van de Super Fondclub GOU is ten einde, de kampioenen zijn bekend en we hebben alles afgewerkt. In 2004 hebben we voor het eerst met Rekenaar gewerkt en willen dan ook laten weten dat wij dit met volle tevredenheid hebben gedaan. Het programma loopt fantastisch en is dan ook zeer gebruiksvriendelijk. Ook als we vragen hadden zijn we altijd met spoed verder geholpen. Rest ons Venira te bedanken en tot ziens in het volgende seizoen.

Jan en Gerda van 't Westeinde, Super Fondclub Gelders-Overijselse Unie

 

In het seizoen 2004 zijn we met zes verenigingen en als één van de eerste samenspelen van onze afdeling overgestapt op Rekenaar en we hebben er nog geen moment spijt van gehad. We staan telkens weer versteld van de vele mogelijkheden die Rekenaar ons biedt. We laten ons regelmatig verrassen met nieuwe updates die het programma uitbreiden en verbeteren. Uiteraard hadden we zelf ook nog wat aanpassingen voor het programma in gedachten (zoals poules en kampioenschappen) en in zeer goed overleg met Venira zijn deze punten ook daadwerkelijk voor ons verwezenlijkt, iets wat andere rekenprogramma’s in het verleden niet is gelukt... De goede persoonlijke communicatie is ook meteen één van de grote pluspunten van Venira. Als je met vragen, opmerkingen, suggesties zit kun je die zonder problemen mailen en vaak krijg je dezelfde dag nog antwoord terug en weet je meteen waar je aan toe bent. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren... Rekenaar is overigens meer dan een rekenprogramma. Het uitlezen van alle elektronische systemen gaat zonder problemen, chipringen toekennen eveneens en ook de hoklijsten kunnen worden bijgehouden, iets wat het invoeren van de duiven wezenlijk versnelt. Daarom kan ik ook wel zeggen dat Rekenaar het meest uitgebreide programma voor de duivensport is. Ik raad alle verenigingen, samenspelen en afdelingen dan ook aan om zo snel mogelijk over te stappen op Rekenaar. Voor de prijs hoef je het al zeker niet te laten... De service, het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden die je ervoor terugkrijgt zijn gewoonweg onbetaalbaar. We hopen nog lang van dit programma te kunnen genieten. Tot slot willen we Venira nog bedanken voor alles wat men voor ons heeft gedaan.

Robin Lambrechts, RCC - Roosendaalse Concours Combinatie (Atis, Bricon, Tipes, Tauris en Unikon)

 

Het werken met Venira Rekenaar bevalt ons goed. In vergelijking met ons vorige pakket een hele verademing. En als er al problemen zijn, dan kunnen we gebruik maken van de expertise van Venira, waardoor we met raad en daad worden bijgestaan (via email, werkt supersnel en perfect!). Ook kun je bij hen terecht voor verzoeken om aanpassing van het programma. Daar hebben we ook al enkele keren gebruik van gemaakt. Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met Rekenaar, zowel in ons rekencentrum als bij onze vereniging "De Snelle Wieken". Denk hierbij ook aan het inlezen van de Taurisklokken. Dankzij de uitgebreide elektronische Help die bij het programma zit hoeven we geen gebruik te maken van de telefonische Helpdesk. Met enige computer- en duivenkennis kom je er zelf prima uit.

Han Dijkhuis en Rob Hulsegge, Rekencentrum Berg en Dal, C.C. Berg en Dal en Fond Union Twente

 

Voor aanvang van het vliegseizoen 2005 had de Algemene Vergadering van de CC Uden besloten om voor alle verenigingen Rekenaar van Venira aan te schaffen, evenals voor de rekenaar van de CCU zelf. Op deze wijze was bij de uitwisseling van de wedvluchtbestanden een softwareconflict uitgesloten. Omdat dit voor de verenigingen een enorme overschakeling betekende, werd besloten om ook een cursusdag te organiseren. Tijdens deze cursusdag werd het programma op een duidelijke wijze uitgelegd en door de aanwezigen geoefend. De cursisten ontvingen een map met een duidelijke handleiding en voorbeelden. Er was door de cursisten voldoende leerstof opgedaan om met vertrouwen het vliegseizoen te starten. Tijdens het vliegseizoen bleek al snel dat het een geweldig programma is en dat er geen echte problemen optraden. Ook verenigingen met oudere liefhebbers zonder computerervaring konden met dit programma werken. Zodra de benodigde zaken juist waren ingesteld, liep het allemaal gesmeerd. Binnen enkele minuten is de uitslag klaar en zijn ook de kampioenschappen bijgewerkt. Mocht er zich een probleempje voordoen dan was de Helpdesk van Venira telefonisch bereikbaar, zelfs tijdens de vakantieperiode. Op de ingezonden e-mails werd altijd zeer snel gereageerd. Al met al een fantastisch programma en een echte aanrader.

Cor Zwiers, Secretaris CC Uden

 

Dit is ontzettend goed. Ik kan het zeker aanbevelen. We hoeven bijna niets meer in te tikken want we lezen gewoon zonder problemen de elektronische constateersystemen uit. Rekenaar is geen programma dat telkens quit, maar één die gewoon blijft werken. Het is geen programma dat telkens foutmeldingen geeft bij UDP draaien maar één die gewoon werkt. We gebruiken meerdere computers tegelijk. Daarna voegen we de bestanden heel eenvoudig via UDP samen. Het verwerken als centraal inkorfcentrum van diverse verenigingen en diverse niveaus als CCE, Zuiderkempen, Nationaal, Midfondclub etc. gaat probleemloos. Er kan met één druk op de knop gewisseld worden naar een ander niveau. Op één scherm zijn alle gegevens zichtbaar. Zelfs voor niet-computerfreaks, en dat zijn er veel in de duivensport, is dit een heel overzichtelijk programma. Wij hebben zo'n 100 leden. Met een vlucht van 1500 duiven zijn we binnen 45 minuten helemaal klaar. Vorig jaar deden we hier met een ander pakket nog ruim 3 uur over. Service is ongelofelijk goed. Moesten we vorig jaar wachten en maar wachten tot de problemen eens opgelost waren als ze al opgelost werden, nu worden ze bijna direct opgelost. Je krijgt in ieder geval direct een bevestiging terug van hetgeen je als probleem voorlegt. Je blijft dus niet met de vraag zitten of er wel iets mee gedaan wordt. Als centraal inkorfcentrum hebben we laatst een demonstratie van Rekenaar gegeven aan de vijf verenigingen die bij ons komen inkorven. Zij vroegen zich af waarom wij met meer duiven de uitslag sneller klaar hebben dan zij. Ook was ze opgevallen dat we bij het inkorven bijna net zo snel klaar zijn als de inkorvers en dat was vorig jaar wel anders. We hebben laten zien dat het beter en sneller kan dan zij gewend zijn. Die demo leverde veel lovende woorden op. "Wat een ongelofelijk goed programma" kreeg ik te horen.

Jan Schutjes, Centrumleider Nationaal Inkorfcentrum, PV Valkenswaard (Unikon)

 

Perfect pakket. We gebruiken het al jaren, naar grote tevredenheid van liefhebbers, penningmeester en rekenaars. Een kind kan de was doen, en dat moeten we net hebben. We leveren het rekencentrum onze vluchtgegevens direct vanuit Rekenaar via e-mail in UDP-formaat aan. Daarvan kregen we laatst te horen: "Tot nu toe nergens problemen mee gehad, dus dank voor de vlotte service".

Jan van Riel, K.P.V. - Kaatsheuvel (Tipes)

 

We vinden Rekenaar makkelijk werken. In het begin was het heel even wennen maar al snel bleek alles erg simpel in het gebruik te zijn. Inmiddels gaat het hartstikke goed en werkt het supersnel. Rekenaar is erg gebruikersvriendelijk. Je hoeft geen computerprogrammeur te zijn om er mee te kunnen werken. Iedere duivenliefhebber kan er mee overweg. Alles staat aangegeven wat je moet doen. Als je iets fout doet knalt het programma er niet uit maar krijg je een duidelijke melding op je scherm. We kunnen zowel Bricon als Atis constateersystemen direct inlezen, dat gaat feilloos. Vooral Atis is heel snel met inlezen. Het bespaart ons veel werk. Na de vlucht hebben we de uitslag er zo uit. We zijn er heel blij mee.

Joost Sterrenburg, PV Nooit Gedacht - Sprang-Capelle (Bricon en Atis)

 

We zijn gewoon super tevreden. Ik kan niet anders zeggen dan dat het geweldig werkt, vooral het inlezen van Tauris gaat razend snel.

Dim Avontuur, PV De Postduif - Waalwijk (Tauris en Tipes)

 

Via surfen op het internet kwam ik enige tijd geleden op de homepage van Venira terecht. Door mijn verzamelwoede van duivensportsoftware, veelal om ze met elkaar te vergelijken, dacht ik: "Daar heb er weer één!". Toch maar het Windows programma "Rekenaar" gedownload. Ik was dit jaar in mijn vereniging PDV De Vredesduif begonnen 's-zondags bij terugkomst van de duiven gelijk een verenigingsuitslag te maken via het elektronische constateersysteem Unikon. Hiervoor gebruikte ik twee DOS-applicaties, één om de modules uit te lezen en één om de uitslag te maken. Toen ik het programma "Rekenaar" ging bekijken was mijn verbazing, na enige tijd stoeien, groot. Wat een mogelijkheden, en zo flexibel en gebruiksvriendelijk. Uitlezen, koppelen, hoklijsten, ledenadministratie, kasboek, wedvluchtuitslagen en kampioenschappen ALLES in één programma. Zoals meestal met standaard software miste ik de telling voor de kampioenschappen zoals bij ons in de vereniging moest geschieden. Dit bleek echter geen probleem te zijn, via e-mail een aanpassing gevraagd en enkele dagen later de aangepaste versie in huis. Over service gesproken, tot zelfs na de aanpassing hadden we nog niks betaald. Ik ben thans geheel overgestapt op Rekenaar. De gegevens van het lopende seizoen hebben we vanuit onze DOS-applicaties via UDP overgeheveld naar Rekenaar. Dit ging probleemloos! Inmiddels hebben we ons als gebruiker laten registreren. Al met al een prachtig programma waar m.i. zelfs de NPO geen nee tegen kan zeggen.

Huub Tobben, PDV De Vredesduif - Herkenbosch (Unikon)

 

Ik heb lang gewerkt met een ander programma maar vind jullie programma erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het bevat vele extra's. Een aanwinst voor alle verenigingen die met jullie programma gaan werken.

Bernard Brouwer, C.C. Breda (Unikon)

 

We hebben dit weekeind de nieuwe software getest, het inlezen van Atis en Unikon ging uitstekend. De leden (40 systemen, 8 Atis, 30 Unikon en 2 mechanisch) hadden binnen 45 minuten de uitslag.
Ik ben diep onder de indruk van het programma. Het werkt uitstekend !!!

Arion Besters, PV De Luchtgids - Halsteren (Unikon, Atis, Tipes, Taurus en Bricon)

 

Het afgelopen weekeinde is maar weer eens gebleken dat Venira een weloverdacht product is, anders was het niet mogelijk geweest om een uitslag van Hart van Brabant te maken. Dit aangezien ons oude pakket nog niet aangepast is aan de UDP eisen van dit jaar. Dankzij Venira Rekenaar is de uitslag toch nog tot stand gekomen.

Frank Martens, Rayon Zuid Tilburg (Tipes)

 

We hebben nu de eerste vlucht achter de rug, en ik moet allereerst mijn complimenten maken voor het uitstekende duivenprogramma 'Rekenaar'. Omdat we pas een paar weken over Rekenaar beschikten zag ik met enig angst en vrezen het begin van het seizoen tegemoet. Vooral het inbrengen van de vaste gegevens (liefhebbers, hoklijsten, duiven koppelen, poulen en kampioenschapsstelsel) vergde enige moeite, maar de verwerking van de vlucht op zich was een fluitje van een cent. Zeer logisch opgebouwd en gebruiksvriendelijk. Prima.

Jan Lemmens, PV De Luchtbode - Reusel (Tipes)

 

De eerste wedvlucht is achter de rug en het Venira rekenprogramma werkt perfect.

Marcel Spanjaard, PV De Zwaluw - Kwadendamme (Unikon en Tauris)

 

Het eerste weekend is nu achter de rug en ik moet zeggen: "Het is prima gegaan". Rekenaar is gebruiksvriendelijk en voor mij HET programma van de toekomst voor de duivensport.

Ton Verschuren, CC De Westhoek 70 en CC Bergen op Zoom (Tipes)

 

Wij zijn enorm tevreden. Alles in een programma en een zeer nette uitslag.

Jos v.d. Broek, CC Nieuw-Ginneken - Ulvenhout (Atis, Tipes en Unikon)

 

Het afgelopen weekend hebben we voor het eerst met Rekenaar gewerkt. Conclusie: geen enkel probleem, ook het inlezen van Bricon ging vanzelf. Ook het omzetten van Rekenaar naar ons oude programma gaf geen problemen. Dus één ding is duidelijk: vanaf heden werken wij met Rekenaar. Jammer dat de andere verenigingen nog niet zover zijn, maar dat komt wel.

Sjef van den Bergh, Welkomstvrienden - Ossendrecht (Atis en Bricon)

 

Tot heden toe hebben wij weinig tot geen problemen met het programma Rekenaar. De verwerking van gegevens gaat goed en de uitslagen zijn prima in orde. Ook de kampioensstanden worden goed uitgedraaid en berekend. Op zijn zachtst gezegd: "HET PROGRAMMA WERKT ZEER GOED".

Ad Mulders, P.V. De Eendracht - Bergen op Zoom (Bricon)

 

Het werken met het programma Rekenaar gaat steeds beter. Telkens ondekken we weer nieuwe mogelijkheden danwel handelingen welke eventueel het werktempo versnellen en/of vergemakkelijken.

Hendri Eggink, P.V. Pax Snelpost - Lochem

 

Het is een mooi programma om mee te werken. Het is helemaal compleet tot zelfs het chippen van de duiven toe. Ik verwacht komend seizoen veel plezier te mogen beleven aan het werken met Rekenaar wat mij een hoop tijd gaat schelen ten opzichte van mijn oude rekenprogramma.

Pedro van Kastel, Concoursleider P.V. de Reisduif - Hoeven

 

We hebben als vereniging besloten om ook volgend jaar gebruik te maken van het programma Rekenaar. Het is eenvoudig in gebruik en overzichtelijk en je kunt alles (uitslag, chipringen koppelen) middels één programma doen.

Fred Vlugt, P.V. Snelle Wieken - Santpoort

 

Het ziet er uitstekend uit, en wat minstens zo belangrijk is, de service is perfect.

Dinant Nijland, P.V. De Zwaluw - Rijssen

 

Kempen-West is een samenspel dat bestaat uit vier verenigingen in de Brabantse Kempen. Voordat we een nieuw computerprogramma wilden zijn we eerst bij elkaar gaan zitten en hebben we een aantal zaken proberen af te spreken. Zaken die het nieuwe programma naar onze mening moest kunnen. De meest belangrijke zaken waren: We wilden allemaal hetzelfde computerprogramma. Het programma moest kunnen rekenen, maar er moesten ook duiven mee gechipt kunnen worden en uiteraard moesten ook alle elektronische systemen kunnen worden uitgelezen. Kortom één programma voor alles. Het moest ook te gebruiken zijn voor de afdelings- en nationale conoursen, zowel het poulegedeelte als het klokgedeelte. Hierdoor kregen we de mogelijkheid deze gegevens via UDP bij de organiserende instantie in te leveren. Daarnaast moest het op een correcte en snelle manier kunnen communiceren via UDP met al zijn concurrenten. Het moest ook nog eens prijsvriendelijk zijn en tenslotte moesten we er van overtuigd zijn dat er een goede Help-desk aanwezig was. Na een informatieavond van Rekenaar bij ons in Kempen-West hebben we toen besloten in zee te gaan met Rekenaar. Tot op de dag van vandaag hebben we daar geen spijt van gehad. Het programma biedt nadat het op de juiste manier is ingesteld de vele mogelijkheden die wij er aan stelden. De help-desk werkt perfect. Zowel via de telefoon als via de mail is er bijzonder snel antwoord en konden alle voorkomende problemen naar tevredenheid worden opgelost. De communicatie via UDP onderling en met andere programma's zoals bij de Afdeling verliep perfect. Kortom wij zijn zeer tevreden na een jaar Rekenaar en gaan er zeker volgend jaar mee verder. Het programma heeft het afgelopen jaar perfect gewerkt.

Erik Vromans, Samenspel Kempen-West

 

Het afgelopen vliegseizoen heb ik met veel plezier gebruik gemaakt van Rekenaar. Vooral de mogelijkheid om alle merken ECS te kunnen inlezen, het verkort ingeven van ringnummers middels de hoklijst en het inbrengen van de poules van meerdere verbanden tegelijk via de inkorflijst spraken mij zeer aan. De uitslag was ook sneller gereed dan bij het vorige programma. De leden vonden de uitslaglijst zeer goed leesbaar. Men was vooral te spreken over de weergave van de eerstvolgende prijs en het totaal aantal prijzen bij de tweede duif.

Stefan Lambregts, P.V. Het Zuiden - Oud Gastel

 

Ik ben ook dit jaar weer erg tevreden met Rekenaar. Elke keer kijk ik weer reikhalzend uit naar een nieuwe update, puur nieuwsgierigheid want het programma is gewoon goed.

Martin Klaassen, P.V. De Snelpost - Enkhuizen

 

Ik moet zeggen dat Rekenaar echt een goed pakket is. We hebben al flink geoefend en testvluchtjes gehouden. Ging prima. Bedankt voor de prettige samenwerking. Venira en Rekenaar hebben op mij een heel professionele indruk gemaakt.

Martijn Taal, P.V. De Eendracht - Veghel

 

Vandaag hebben we voor het eerst Rekenaar gebruikt. Het kwam meteen goed van pas. We hadden een nieuwe liefhebber erbij van een andere vereniging. Eerst wilden we de duiven allemaal opnieuw koppelen om in zijn Unikon systeem zijn nieuwe NPO-nummer te krijgen. In plaats daarvan hebben we met de 'Hoklijst overzetten'-functie van Rekenaar in enkele minuten de klok van de liefhebber opnieuw geladen met zijn nieuwe NPO-nummer en alle duiven er weer in. Volgende week gaan we de eerste wedvlucht uitrekenen. Wij gebruiken alleen Unikon, dus die uitslag moet er zo uitrollen.

Enige weken later:
Inmiddels gaat het zo goed dat de andere clubs in ons inkorfcentrum ook de uitslag met Rekenaar willen maken.

Roland Blanken, P.V. De Blauwe Duif - Oss (Unikon)

 

Dit weekend proef gedraaid met onze verenigingsuitslag. Dit ging goed. Het elektronisch inlezen was een fluitje van een cent. Na downloaden van de nieuwste update was uitslag maken ook makkelijk. Iedereen tevreden.

Ellie van Twist, Fondclub Blauwe Doffer

 

Afgelopen week was het dan zover, de eerste wedvlucht. Na het uitrekenen van de vlucht was iedereen enorm enthousiast over de getoonde uitslag en de mogelijkheden.

Erik Smit, P.V. De IJsselvliegers - Deventer

 

Het is erg prettig werken met het programma. We gebruiken het nu vanaf het begin van het seizoen en het gaat prima.

Hans Denissen, Samenspel Oisterwijk

 

De ervaringen met Rekenaar in onze vereniging zijn de afgelopen twee jaar uitstekend. Alles verliep naar wens, wat andere jaren wel eens anders was. Ik ben dan ook voorstander van Rekenaar, aangezien het een modern programma is met veel mogelijkheden.

Wilco Raaijmakers, P.V. De Reisduif - Geffen

 

Geweldig!!! Hartelijk dank voor de zeer snelle hulp. Ik was dit namelijk niet gewend bij onze vorige leverancier. Ik vind dit formidabel. KLASSE.

Tjitze Koster, P.V. De Friesche Postduif - Dokkum

 

Alles is goed verlopen. Ook het inlezen en het invoeren voor mechanische klokken ging perfect. Het uitlezen ging net zo goed, dus niets anders dan lof voor dit programma.

Willem Oostveen, P.V. De Snelpost - Veenendaal

 

Wij gebruiken al jaren het Venira rekenprogramma om de ZLU vluchten te verwerken tot grote tevredenheid. Ook ontvangen we altijd de zgn. nieuwsbrief waaarin veel informatie voor ons staat.

Corrie Geers en Ronald van Hercules, P.V. Zeelandia - Middelburg

 

Home | Producten