Software voor de Duivensport

 

Update Service

Rekenaar is een levend product. Ontwikkelingen op de markt, wijzigingsverzoeken van gebruikers en productverbeteringen zijn er de oorzaak van dat er regelmatig nieuwe versies verschijnen. Deze updates komen beschikbaar via onze Internet-pagina en kunnen vrij worden gedownload en gebruikt.

De Update Service is een gratis en volledig vrijblijvende dienst, voor alle gebruikers van Rekenaar en overige geïnteresseerden, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Deze dienst houdt in dat je per E-mail bericht krijgt als er een nieuwe versie van Rekenaar beschikbaar is. Hierbij wordt tevens beschreven wat de uitbreidingen en wijzigingen ten opzichte van de voorgaande versies zijn. Je krijgt geen grote bestanden toegestuurd maar enkel korte informatieberichtjes. Zo hoef je dus niet meer telkens zelf te kijken op onze Internet-pagina of er al nieuws is maar wordt je daarover automatisch geïnformeerd.

 

Geregistreerde gebruikers

Je bent een geregistreerde gebruiker als je je hebt aangemeld via het registratieformulier in Rekenaar en van ons een registratiecode hebt ontvangen. Alle geregistreerde gebruikers van Rekenaar vallen automatisch onder de Update Service.

 

Niet geregistreerde gebruikers

Ook niet geregistreerde gebruikers van Rekenaar (proefgebruikers) en overige geïnteresseerden kunnen gebruik maken van de Update Service. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar updates@venira.nl met als onderwerp 'aanmelden'. Vermeld daarin wel even je verenigingsnummer. Het gebruik van de Update Service brengt geen enkele verplichting met zich mee.

 

Afmelden

Je kunt je op ieder moment weer afmelden bij de Update Service. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar updates@venira.nl met als onderwerp 'afmelden'. Vermeld hierbij wel even je verenigingsnummer.

 

Home | Producten