Software voor de Duivensport

 

Aktieprijslijst 2022

Product

Normaal

Aktie 2022

Verenigingslicentie

EUR  150,-

 

Verenigingslicentie met servicepakket 2022*

EUR  246,-

EUR  160,-

Inkorfcentrumlicentie

EUR  200,-

 

Inkorfcentrumlicentie met servicepakket 2022*

EUR  296,-

EUR  210,-

Rekencentrumlicentie

EUR  250,-

 

Rekencentrumlicentie met servicepakket 2022*

EUR  346,-

EUR  260,-

Onderhoudspakket per jaar

EUR    57,-

 

Servicepakket (met helpdesk) per jaar

EUR    96,-

 

*) Combinatie-aanbieding: Bij aanschaf van een licentie tijdelijk EUR 86,- korting op het servicepakket met helpdesk tot eind 2022.

Zie ook Veelgestelde vragen - Welke licentie heb ik nodig?

De Verenigingslicentie bevat de standaardfunctionaliteit van Rekenaar zoals beschikbaar in de evaluatieperiode, maar dan voor onbeperkte tijd inclusief ondersteuning per e-mail of fax. Hierbij is het Onderhoudspakket voor het eerste jaar inbegrepen. Deze licentie is - de naam zegt het al - met name bedoeld voor gebruik door individuele verenigingen.

De Inkorfcentrumlicentie bevat alle functionaliteit van de Verenigingslicentie. Als extra is een meldingslijst beschikbaar en de mogelijkheid om de gegevens van liefhebbers van meerdere verenigingen in te voeren, te verwerken en afzonderlijk te exporteren. Tevens zijn een aantal extra overzichten beschikbaar zoals 'Meldingen op snelheid' en 'Verzamelstaat per vereniging'. Deze licentie is - de naam zegt het al - met name bedoeld voor gebruik door inkorfcentra en lokalen die op kleine schaal een samenspel uitrekenen.

De Rekencentrumlicentie biedt naast de functionaliteit van de Inkorfcentrumlicentie de mogelijkheid om de gegevens van meerdere inkorfcentra in te voeren en te verwerken. Tevens zijn een aantal extra overzichten beschikbaar zoals 'Verzamelstaat per lokaal' en 'Uitbetalingen per lokaal'. Ook is het mogelijk om een gecombineerde uitslag maken waarop naast de CC uitslag ook de prijzen van de afzonderlijke verenigingen staan. Deze licentie is - de naam zegt het al - met name bedoeld voor gebruik door rekencentra van CC, rayon, afdeling, etc.

Het Onderhoudspakket is alleen beschikbaar voor licentiehouders en geeft, gedurende een kalenderjaar, recht op upgrading naar de nieuwste versie.

Het Servicepakket omvat het Onderhoudspakket en geeft tevens, gedurende een vliegseizoen, recht op telefonische ondersteuning middels de helpdesk. De helpdesk is telefonisch bereikbaar van maart t/m september op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op maandag, donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur.

Producten aangeschaft in september of later zijn tevens geldig in het volgende kalenderjaar.

Bestellingen kunnen geplaatst worden met behulp van het aanmeldings- en registratieformulier dat deel uit maakt van Rekenaar.

 

Home | Producten